web analytics

Immer wieder sonntags van zondag 16 juni 2024

Immer wieder Sonntags

Op zondag 16 juni presenteert Stefan Mross de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Immer wieder Sonntags vanuit het Europapark in Rust.

Dit seizoen telt twaalf afleveringen en een best-of-aflevering. Voor Stefan Mross is het twintig jaar dat hij dit programma presenteert en daardoor zal er tijdens dit seizoen teruggeblikt worden op de afgelopen twintig jaar. Ook zijn er dit jaar weer dertien kandidaten die strijden om de titel Sommerhitparadekoning of koningin. De jonge talenten mogen weer optreden bij de rode microfoon en ook de pop houtworm Willi is weer van de partij. Ook zullen de muzikale gasten weer hun gerecht waar ze een verhaal bij hebben klaarmaken. Nieuw dit seizoen is zangeres en actrice Ronja Forscher, bekend van de serie Bergdokter, die live in verschillende plaatsen in Duitsland mensen zal verrassen.

De muzikale gasten deze week zijn: Höhner, Sarah Zucker, Marina Marx, Wencke Myhre, Tim Peters, Nino de Angelo, Alexandra Hofmann, Ronja Forcher, Markus Wolfahrt, Frank André en Königlich Bayrisches Vollgas Orchester.

Uitzending: Zondag 16 juni om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven