web analytics

Schlagerbooom Open Air van zaterdag 8 juni 2024 bij ARD

Op zaterdag 8 juni presenteert Florian Silbereisen het programma Schlagerbooom Open Air live vanuit Kitzbühel.

Het belooft de TV-Open-Air-Show van het jaar te worden: Met een spectaculaire Stadionshow viert Florian Silbereisen het dertig jarig jubileum van de grootste en succesvolste schlagershow. Op 2 juni 1994 werd de eerste Feste der Volksmusik uitgezonden en sindsdien werden er telkens nieuwe formats, locaties en evenementen uitgeprobeerd die miljoenen kijkers trokken. Nog nooit werd de schlager zo gevierd als bij de Schlagerbooom en de Schlagerchampions. Florian heeft er ook veel zin in, hij zegt onder meer: Voor de 30e verjaardag van onze shows wordt het stadion in Kitzbühel omgetoverd tot een enorme zee van licht! Iedereen viert feest en zingt mee! Het wordt onvergetelijk!”

De muzikale gasten zijn onder andere: Andrea Berg, Rainhard Fendrich, Howard Carpendale, Anna Ermakova, Andy Borg, Ben Zucker, voXXclub, Kerstin Ott, DJ Ötzi, Marianne Rosenberg, Melissa Naschenweng, Mickie Krause en die Seer.

Uitzending: Zaterdag 8 juni om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven