web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 22 juni 2024

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 22 juni was bij de SWR weer een nieuwe aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien. Deze is nog een maand te zien via internet.

Zanger en presentator Andy Borg nodigt in zijn wijnlokaal weer verschillende muzikale gasten uit die nieuwe hits, maar ook de oude bekende nummers zullen zingen. Deze keer begroet hij onder andere de Italiaanse zangeres Rosanna Rocci, G.G. Anderson en Edward Simoni.

Verder zijn ook te gast die Fetzig’n aus dem Zillertal, de Duits-Engelse entertainer Graham Bonney en de groep die DooWopMädla, die Rock’n’Roll muziek maken met teksten in Swäbisch dialect. Verder is ook nieuw talent Luna Klee te zien, actrice Kristina Böhm, musicalzanger Björn Landberg, de line dancing groep Burning Eagles en muziekvereniging Daxlanden.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 22 juli 2024 te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven