web analytics

Immer wieder sonntags van zondag 23 juni 2024

Immer wieder Sonntags

Op zondag 23 juni presenteert Stefan Mross de tweede aflevering van een nieuw seizoen van Immer wieder Sonntags vanuit het Europapark in Rust.

In deze aflevering hebben we weer de strijd om de Sommerhitparadekoning en dat belooft een Oostenrijkse strijd te worden, de winnaar van vorige week Michi Kaiser, uit Kärnten neemt het op tegen Lex Wolff uit Wenen. Ook zal er deze week weer een kind mogen optreden bij de rode microfoon en ook houtworm Willi is weer aanwezig. Daarnaast kookt een muzikale gast ook een favoriet gerecht.

De muzikale gasten deze week zijn: Bernhard Brink, Jonathan Zelter mit Band, Karsten Walter, Nockis, Oli P., Olaf der Flipper & Pia Malo, Peggy March, Sigrid & Marina, Stefan Mross mit Band, Troglauer en Volxrock

Uitzending: Zondag 23 juni om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven