web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 23 juni 2024

Op zondag 23 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Bij de ZDF-Fernsehgarten staat het ook deze week in het teken van het EK, want het is de grote voetbalparty. Want er is alle reden om te vieren, Duitsland heeft namelijk de achtste finales gehaald met twee overwinningen.

De (muzikale) gasten zijn: Vincent Gross, Right Said Fred, Cat Ballou, Gregor Hägele, Hermes House Band, Oceana, Big Tim X Loona, Buddy X Bronaldos X Andy Luxx, Aditotoro, Juan Daniél, Esteriore Brothers, Markus Babbel en Mario Basler

Uitzending: Zondag 23 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven