web analytics

Schlagerchampions – Das große Fest der Besten van zaterdag 13 januari 2023

Op zaterdag 13 januari rolt Florian Silbereisen de rode loper uit van de sterren van het afgelopen jaar in het programma Schlagerchampions – Das große Fest der Besten bij de ARD.

Vanuit het velodrome in Berlijn ontvangt Florian de sterren die het afgelopen jaar opvielen door grote successen of een origineel idee. Te gast zijn onder andere Helene Fischer, Andrea Berg, Howard Carpendale, Thomas Anders, Maite Kelly, DJ Ötzi, Santiano, Kerstin Ott, Andy Borg, Vicky Leandros, Matthias Reim, Beatrice Egli, Ben Zucker, Sarah Engels, Semino Rossi, Michelle, Ross Antony en vele anderen. Ook zullen voor het eerst Achim Petry, Lucas Cordalis en Joelina Drews als kinderen van schlagersterren samen optreden.

Uitzending: Zaterdag 13 januari om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven