web analytics

Kiwis große Partynacht van vrijdag 5 januari 2024

Op vrijdag 5 januari 2024 presenteert Andrea Kiewel alweer de tweede aflevering van haar programma Kiwis große Partynacht bij Sat.1

In haar feestkelder begroet Andrea deze keer weer verschillende muzikale gasten. Deze keer is het thema de hits uit de jaren 80 en 90 en dus komen natuurlijk de nummers Bailando, Mambo No.5 en Girls Just Want To Have Fun voorbij.

De muzikale gasten zijn: Lou Bega, Alphaville, Heinz Rudolf Kunze, Loona, Dr. Alban, Johnny Logan, Münchener Freiheit, Mike Singer, Oli P., Thomas Anders, Vaya Con Dios, Bell Book & Candle en vele anderen.

Uitzending: Vrijdag 5 januari om 20:15 bij Sat.1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven