web analytics

Matthias Reim – Mein Leben ist Rock ‘n’ Roll van zaterdag 13 januari 2023

Matthias Reim

Op zaterdag 13 januari is bij de ARD de documentaire Matthias Reim – Mein Leben ist Rock ‘n’ Roll te zien

Matthias Reim heeft alle hoogte- en dieptepunten meegemaakt, zowel professioneel als privé, en is nog steeds niet van plan om te stoppen. Hij wil als muzikant de grote arena’s veroveren en speelt het 1500e concert uit zijn carrière in de Berlijnse Wuhlheide samen met zijn familie. In tegenstelling tot vroeger wil hij nu, na veel privé- en gezondheidscrises, er zijn voor zijn vrouw en kinderen, maar vooral zijn eigen gezondheid op één zetten.

In dit portret zien we hem op tournee, zien we het dagelijkse leven van de familie Reim aan het Bodenmeer en zien we zijn optreden met rapper Finch voor 50.000 jonge technofans. We zien hem als echtgenoot, familieman, broer en beste vriend maar zien ook zijn bewogen verleden en een leven vol hoogtepunten, dieptepunten en comebacks. Zal het Matthias op 66-jarige leeftijd voor het eerst lukken om de balans te vinden tussen rock-‘n-roll, gezondheid en gezinsleven?

Matthias Reim – Mein Leben ist Rock ‘n’ Roll is op zaterdag 13 januari om 23:55 te zien bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven