web analytics

Patrick Lindner en het album All Meine Farben

Op vijf januari verschijnt het album All meine Farben van de Duitse zanger Patrick Lindner. Het is zijn eerste studioalbum in meer dan vier jaar en nog wel in 2024, 35 jaar nadat hij in 1989 voor het eerst een platencontract tekende.

Op het album staan de hits van de afgelopen twee jaar die nog niet op een cd hebben gestaan en natuurlijk ook gloednieuwe hits. Het openingsnumer “Na dann geh doch” heeft strijkers in de coupletten maar een euforisch refrein met lekkere dansklanken. Een ander nummer waar je een goed gevoel van krijgt is “Heute bleiben wir wach”. Maar ook de onlangs uitgebrachte ballade “Genau du”, waar de tekst als een liefdesbrief is, mag natuurlijk niet ontbreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven