web analytics

Wilkommen 2024 bij ZDF van 31 december 2023

Met “Willkommen 2024” presenteert ZDF op zondag 31 december 2023 vanaf 20:15 uur het grote oudejaarsfeest live bij de Brandenburger Tor in Berlijn. Andrea Kiewel en Johannes B. Kerner zullen de oudejaarsavond aftellen met kijkers thuis en het toegestroomde publiek. Ze worden ondersteund door Oli.P, die verslag zal doen vanaf de tweeënhalve kilometer lange feestelijke rij en zich zal mengen onder feestgangers van over de hele wereld.

Onder het motto “Celebrate at the Gate” verwelkomen ze het nieuwe jaar met een spectaculaire podiumshow en een kleurrijk vuurwerk. Nationale en internationale muziekacts zorgen voor het beste entertainment. De line-up bestaat uit soul- en popmuzikant Ayliva, Smokie-legende Chris Norman, zanger & songwriter Luca Hänni, de Schotse zanger Nathan Evans, Alice Merton, zangeres Ella Endlich, de Ierse tapdans-originele Riverdance, het elektronische dansmuziekduo Fast Boy, de Britse singer-songwriter Moss Kena en nog veel meer.

Uitzending: Zondag 31 december om 20:15 bij ZDF

ZDF-Mitternachtsparty

Om het jaar 2024 af te trappen, nodigt Mickie Krause de kijkers uit voor de “ZDF Midnight Party” bij de Brandenburger Tor na de oudejaarsshow vanaf 0.50 uur en viert samen met hen de eerste uren van 2024. Er zal een bonte mix van muziek uit hoogtepunten van tv-programma’s en iconische videoclips worden gepresenteerd. En natuurlijk zal Mickie Krause de sfeer ook opwarmen met zijn eigen nummers.

Uitzending: Zondag 31 december om 00:50 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven