web analytics

Die größten Schlager aller Zeiten bij NDR op 31 december 2023

Op zondag 31 december is bij de NDR het programma Die größten Schlager aller Zeiten te zien.Thomas Hermanns presenteert een kleurrijke mix van de populairste hits en ontvangt zijn gasten Carmen Nebel, Ireen Sheer en Uwe Hübner voor een onderhoudend praatje.

Of je nu jong of oud bent, iedereen kan mee neuriën of zingen met de hits en herinneringen ophalen. Bijvoorbeeld met liedjes van Udo Jürgens “Aber bitte mit Sahne…”, “Ein Bett im Kornfeld” van Jürgen Drews of met Matthias Reim “Verdammt ich lieb dich”. Het zijn allemaal echte Schlager-klassiekers en ze liggen op ieders lippen.

Want Schlager verbindt generaties en is populairder dan ooit. De grote sterren van de industrie, zoals Helene Fischer, Andrea Berg en Roland Kaiser, vullen met gemak stadions en de popshows trekken een enorm publiek.

Op deze oudejaarsavond praten de beroemde gasten in een gezellige en ontspannen sfeer over de echte hits, de meest emotionele popsongs, de grappigste anekdotes over de artiesten en liedjes en luisteren en genieten ze van de grootste hits aller tijden van de jaren 60 tot nu.

Uitzending: Zondag 31 december om 21:45 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven