web analytics

Die große Silvester Show bij ARD van zondag 31 december 2023

die Silvester Show

Op zondag 31 december presenteren Hans Sigl en Francine Jordi het programma Die große Silvester Show bij de ARD. Ook dit jaar staat het weer garant voor de beste entertainment en een uitgelaten sfeer met feesthits, popsong, evergreens sfeervolle ballades en rockklassiekers.

Te gast zijn onder andere de publiekslievelingen Christina Stürmer, DJ Ötzi, Stefanie Heinzmann, Claudia Jung, Mike Singer, Heinz Rudolf Kunze, Melissa Naschenweng en Sarah Engels.

Voor muzikaal vuurwerk zijn daar de internationele sterren als Right Said Fred, de Kultband OMD, Loona, Vaya Con Dios en de Hermes House Band die hun grootste hits spelen. Ook op het podium staan The Baseballs, de Italianen van The Kolors, Paverier en Mark Keller.

Om te lachen is er gitaar-komedie met Paul Morocco & Olé en wordt het spannend als Mira Boes de persoonlijke jaarhoroscopen voor 2024 zal voorlezen.

Om middernacht wordt er overgeschakeld naar Berlijn waar bij de Brandenburger Tor een grote vuurwerkshow te zien is. Daarna keren Hans en Francine weer terug.

Aansluitend wordt het programma Silvesternachtparty uitgezonden. Hierin zien we 100 minuten lang hits uit de Silvestershow van 2022. We zien optredens van onder andere die Spider Murphy Gang, Beatrice Egli, voXXclub, Kerstin Ott, Francine Jordi, Chris de Burgh, Marianne Rosenberg.

Uitzending: Zondag 31 december om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven