web analytics

Schlager muziekprogramma’s bij ONS in december 2023

ONS

In de maand december is bij de zender ONS weer elke week een programma te zien met schlagermuziek.

Sterne am Schlagerhimmel

Op zondag 3 december is bij ONS het programma Sterne am Schlagerhimmel te zien. In dit programma laat Natalie Lament de mooiste steden van Europa zien, maar is er ook muziek van onder andere Andy Borg, Graziano, en die Grubertaler.

Uitzending: Zondag 3 december om 17:00 bij ONS, herhaling woensdag 6 december om 20:00

Glaube und Hoffnung

Op zondag 10 december wordt het programma Glaube und Hoffnung uitgezonden. Hier staan de meer religieuze centraal en nummers die in het teken van hoop staan. Muziek is er van Willy Lempfrecher, Tommy Steib, Sunrise, Sigrid & Marina, Thomas Rothfuß & Romy, de Ladiner, de Vaiolets, Luis Moser, Astrid Harzbecker, The Mayrhofner & Uschi Aschenwald,Bergkristall, Rudy Giovannini, Hubert Urach en zijn fidelen Lavanttaler.

Uitzending: Zondag 10 december om 17:00 bij ONS, herhaling woensdag 13 december om 20:00.

Weihnachten in den Dolomiten

Op donderdag 14 december wordt het programma Weihnachten in den Dolomiten uitgezonden. Romy Dadlhuber neemt de kijker thuis mee naar de traditionele kerst in Zuid-Tirol met hoe kerst vroeger was. We zien traditionele volksmuziek, kerstgedichten en de mooiste beelden van besneeuwde bergtoppen. Muziek is er onder andere van Die Ladiner, Rudy Giovannini, Graziano en Geschwister Niederbacher.

Uitzending: Donderdag 14 december om 21:00 bij ONS, herhaling op zondag 24 december om 17:00

Melodien der Berge

Op zondag 17 december is bij ONS het programma Melodien der Berge – Wilde Kaiser te zien. Presentator Michael Harles gaat op muzikale reis naar de Wilder Kaiser en laat hij naast een adembenemend Alpenlandschap ook traditioneel vakmanschap zien en gesprekken met de lokale bevolking. Zo zijn er veel legendes over het onstaan van deze bijzondere rotsformatie. Muziek is er van de Zellberg Buam, het Trio Alpin, de Pseirer Spatzen, de Mayrhofner, Tirol Power, Eberhard & Stefanie Hertel, de Alpenoberkrainer, Sigrid & Marina, de Casanova’s uit het Zillertal en Walter Scholz.

Uitzending: Zondag 17 december om 17:00 bij ONS, herhaling op woensdag 20 december om 20:00

ONS is bij Ziggo te zien in het basispakket op zender 50. Bij KPN in het pluspakket op kanaal 89, maar in december is deze zender ook in het basispakket te bekijken.

2 gedachten over “Schlager muziekprogramma’s bij ONS in december 2023”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven