web analytics

Adventsfest der 100.000 Lichter van zaterdag 2 december 2023 bij ARD

Op zaterdag 2 december is het weer zover: Bij de ARD is het programma Adventsfest der 100.000 Lichter te zien gepresenteerd door Florian Silbereisen.

Het is een echte traditie voor de schlagerfans. Aan de vooravond van de eerste advent presenteert Florian Silbereisen de show ter ere van de opening van de kerstmarkten. En deze zaterdag is het zover. Florian zal weer met zijn gasten de eerste kaarsjes aansteken. De kijker komt helemaal in de stemming met de mooiste advents- en kerstliedjes. Ook een hoogtepunt is het vredeslicht dat uit de geboortegrot in Bethlehem komt

De muzikale gasten zijn onder andere: Roland Kaiser, Maite Kelly, Andy Borg, Andrea Berg, DJ Ötzi, Mireille Mathieu, Ross Antony, Ella Endlich, Nana Mouskouri, Michelle, Wincent Weiss, Guido Maria Kretschmer, Barbara Schöneberger en Till Brönner

Uitzending: Zaterdag 2 december om 20:15 bij ARD

1 gedachte over “Adventsfest der 100.000 Lichter van zaterdag 2 december 2023 bij ARD”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven