web analytics

Moeder van Semino Rossi overleden

Semino Rossi

De schlagerzanger Semino Rossi (61) en zijn moeder Esther waren hun hele leven zo close als een moeder en zoon maar kunnen zijn. Ze werd geboren in Argentinië, maakte zijn carrière mogelijk en was altijd zijn grootste fan, zijn grootste steun en zijn belangrijkste vertrouwelinge. Ze is nu op 86-jarige leeftijd overleden. Semino Rossi kondigde het trieste nieuws aan met emotionele woorden op Instagram.

Hij postte een overlijdensbericht met een foto van haar. Ernaast staat in het Spaans: “Moge het licht van God altijd je pad verlichten, mijn geliefde – Mama Esther. Bedankt voor zoveel liefde die je me gaf en voor zoveel liefde die je me leerde aan anderen te geven. Rust in vrede.”

Het was Esther Rossi die de jonge Semino als kind liet kennismaken met muziek. Ze was zelf pianiste en leerde haar zoon het instrument spelen. Hij leerde zichzelf gitaar spelen. Hij begon zijn carrière in Oostenrijk, waar hij eerst optrad als straatmuzikant en later in hotels in Spanje, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

Enkele dagen later bedankte Semino zijn fans voor de condeolanceberichten. “Lieve vrienden,
Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor jullie vele condoleanceberichten. Jullie woorden van troost en steun geven me veel kracht in deze moeilijke tijd. De herinneringen aan mijn moeder zullen voortleven in onze harten en jullie medeleven heeft geholpen om dit pijnlijke afscheid iets draaglijker te maken. Hartelijk dank voor jullie oprechte medeleven, voor de vele berichten en vooral voor jullie lieve gedachten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven