web analytics

Die schönsten Weihnachts-Hits op ZDF van donderdag 7 december

De periode voor kerst is begonnen en dus is het tijd voor de jaarlijkse tv-show Die schönsten Weihnachts-Hits gepresenteerd door Carmen Nebel bij de ZDF.

In het programma haalt Carmen Nebel geld op voor de Christelijke hulporganisaties Misereor en Brot für die Welt. Die stichtingen zetten zich in voor de allerarmsten en vorig jaar werd er 2,6 miljoen euro opgehaald. Maar natuurlijk worden er ook kerstnummers gezonden. Dit jaar zijn onder andere Andrea Berg, Andreas Gabalier, Wincent Weiss, Joelina Drews en Tom Gaebel met zijn Big Band te gast. Zij en andere artiesten zullen met hun kerstliedjes voor een feestlijke sfeer zorgen.

Uitzending: Donderdag 7 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven