web analytics

Kiwis große Partynacht op Sat.1 van woensdag 27 december 2023

Op woensdag 27 december wordt bij Sat.1 de eerste aflevering van Kiwis große Partynacht uitgezonden. De presentatie is in handen van Andrea Kiewel.

Andrea Kiewel keert voor dit programma terug bij de zender waar ze begonnen is. In 1993 presenteerde ze namelijk de eerste aflevering van SAT.1-Frühstücksfernsehen. De fans van ZDF-Fernsehgarten hoeven niet te vrezen, vanaf het voorjaar 2024 presenteert ze gewoon traditiegetrouw de Fernsehgarten.

Het thema van deze eerste aflevering is Abenteuerland, en de muzikale gasten zijn: Anastacia, Peter Maffay, Pur, Vanessa Mai, Alphaville, DJ Ötzi, Culcha Candela, Voxxclub, Vicky Leandros, Glasperlenspiel, Jupiter Jones, Santiano, Kerstin Ott, Gregor Meyle, Sasha en vele anderen. Met hun megahits zullen ze voor goede sfeer zorgen.

Uitzending: Woensdag 27 december om 20:15 tot 23:35 bij Sat.1 (te zien bij Ziggo in het basispakket op 59, bij KPN in het Duitse pakket op 121)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven