web analytics

die Helene Fischer Show van maandag 25 december 2023

Op Eerste Kerstdag, maandag 25 december is bij de ZDF het programma die Helene Fisher Show te zien.

Nadat die Helene Fischer Show drie jaar heeft moeten pauzeren vanwege het coronavirus, kunnen fans en de kijkers thuis zich verheugen op een gevarieerd programma met veel muziek, verrassende duetten, adembenemend artestiek en ontroerende momenten deze kerst met natuurlijk in het middelpunt de veelzijdige Helene Fischer.

Helene heeft talrijke nationale en internationale muzikale gasten uitgenodigd in Düsseldorf. Onder andere muzieklegende Peter Maffay, de Amerikaanse band Gossip, popzangeres Nena, Songfestivalwinnares Loreen, Dave Stewart met Vanessa Amorosi, de Schotse cultband Simple Minds, rapkoningin Shirin David en de Britse popster Emeli Sandé, het trio Il Volo, en schlagerssterren Ben Zucker, Beatrice Egli en Melissa Naschenweng, acteur Tom Beck, comédienne Tahnee, de Beierse singer-songwriter Claudia Koreck en de aanstormende talenten Emma Kok en Olivia Lynes.

Het publiek kan zich verheugen op een zeer speciale productie van Twenty4Tim, Kristina Love, Tetje Mierendorf en Ricardo Greco, die samen met Helene Fischer nummers uit de musical “Moulin Rouge” zingen. En adembenemende kunsten uit Oostenrijk worden vertoond door de wereldkampioenen turnen Zurcaroh en de showgroep The Freaks.

Uitzending: Maandag 25 december om 20:15 bij ZDF

7 gedachten over “die Helene Fischer Show van maandag 25 december 2023”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven