web analytics

Die ZDF-Kultnacht ‒ Das Beste aus der ZDF-Hitparty van 31 december 2023

Om 02:50 op oudejaarsnacht 31 december wordt bij de ZDF het programma Die ZDF-Kultnacht ‒ Das Beste aus der ZDF-Hitparty uitgezonden.

Van 2007 tot 2015 was bij de ZDF het programma ZDF-Hitparty te zien. In dat programma werden de laatste uren van het jaar met vuurwerk en grote sterren gevierd. In deze Kultnacht zien we de hoogtepunten met daarbij onder andere: Udo Jürgens, Andrea Berg, Boney M. feat. Liz Mitchell, Lou Bega, Helene Fischer, DJ Ötzi & Nik P., Hermes House Band, Ireen Sheer, Höhner, Nicole, Alcazar, Mary Roos, DJ BoBo, Baccara, Peggy March, Spider Murphy Gang, Claudia Jung und Bernhard Brink

Uitzending: Zondag 31 december om 02:50 te zien bij ZDF

1 gedachte over “Die ZDF-Kultnacht ‒ Das Beste aus der ZDF-Hitparty van 31 december 2023”

  1. Es war wieder mal ein Erlebnis um in die Mitte des 20ten Jahrhundert zu tauchen mit der Musik der Damaligen Zeit! Meinen Dank dafür. Alles Gute im neuem Jahr 2024 in Gezindheid, FRIEDEN und Freiheit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven