web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van zaterdag 9 december 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 9 december was bij de SWR weer het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien. Dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

Presentator Andy Borg heeft weer de nodige sterren uit de schlager- en volksmuziek wereld uitgenodigd voor een gezellige avond in zijn wijnlokaal. Zoals altijd worden de nieuwe nummers, maar ook de oude bekende hits gezongen.

De muzikale gasten zijn: Helmut Lotti, Imca Marina, Melanie Ve, Oswald Sattler, Die jungen Mayrhofner, Laffontien Brothers, Teddy und die Lollipops, die orkestvereniging Calmbach aus Bad Wildbad sowie die Boogie-Woogie-Abteilung des Veteranenclubs Berglen-Bretzenacker

Bekijk in de ARD Mediathek tot 9 januari Schlager-Spaß mit Andy Borg: