web analytics

Heiligabend mit Carmen Nebel van zondag 24 december 2023

Op zondag 24 december presenteert Carmen Nebel voor de laatste keer haar kerst-uitzending Heiligabend mit Carmen Nebel.

Wie droomt er niet van om kerstavond in de bergen te vieren met een lekker haardvuur en mooie kerstmuziek? Carmen Nebel doet dat in Tirol en nodigt Ella Endlich, Matze Knop, Monika Baumgartner, Julia Lindholm, Wolfgang Ambros, Mark Keller en zijn soon Aaron uit. Voor een goede sfeer zorgt de Hüttenband Tschentig. Samen kijken ze terug naar kerstshows uit het verleden met Wencke Myhre, Andreas Gabalier, Albert Hammond, DJ Ötzi en vele anderen.

Uitzending: Zondag 24 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven