web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg – Das Beste van 25 november 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Gisteren was er nog een extra lange aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien en vandaag werd er alweer een compilatieaflevering uitgezonden met de titel Schlager-Spaß mit Andy Borg – Das Beste bij de SWR. Ook deze uitzending is nog een maand te bekijken.

In deze uitzending worden de verschillende hoogtepunten laten zien uit de afgelopen afleveringen. En dat zijn er nogal wat. Zo zien we optredens van: Linda Hesse, Kastelruther Spatzen, Ramon Roselly, Teddy und die Lollipops, Saso Avsenik, Monika Martin, Die Jauchzaaa, Maximilian Arland, Die Schäfer, Julia Lindholm, Reiner Kirsten, Peggy March, Johnny Logan, Gaby Albrecht, Frank Galan, Relax, Graham Bonney, Jonny Hill, Renate en Ralf Woldt, Mona und die falschen 50er, Tommy Steib, Marc Marshall, Anita & Alexandra Hofmann, Gerda Steiner, Sigrid & Marina, Tom Astor, Anna-Carina Woitschack, Stefan Mross, voXXclub, Vincent & Fernando, Daniel Sommer, Dunja Rajter en das Quintett Wenzelstein

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg – Das Beste is nog tot 25 december te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven