web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 24 november 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op vrijdag 24 november was bij de SWR het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien. Deze uitzending stond in het teken van de Herzenssache en duurde daardoor maarliefst drie uur! Een uur langer dan normaal.

Voor de derde keer opent Andy Borg zijn wijnlokaal voor de kinderhulp-actie Herzenssache van de omroepen SWR, SR en de Sparda-Bank. Dit jaar ontvangt hij grote en kleine helden die dit jaar de hulpactie hebben ondersteund. Ook het publiek kan doneren om de kinderen in het Zuid-Westen van Duitsland te helpen. Vorig jaar werd er 3,2 miljoen euro opgehaald.

Er is een heus belpanel met verschillende bekende Duitsers zoals komiek Bodo Bach, Frank Bräutigam, presentatoren Georg Bruder, Britta Krane, Stephanie Haiber, Florian Weber, Hendrike Brenninkmeyer, Sonja Faber-Schrecklein, Annette Krause en Fatma Mittler-Solak.

Maar natuurlijk zijn er ook muzikale gasten zoals Oli P., die Cappuccinos, Marcella Carin, Conny & die Sonntagfahrer en rock’n Roll-legende Peter Kraus die onder andere een duet zingt met Andy Borg. Ook volksmuziekster Saso Avsenik und die Original Oberkrainer zijn te gast net als Ernst Hutter en die Egerländer Musikanten.

Bekijk hier tot 24 december Schlager-Spaß mit Andy Borg:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven