web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 18 novemer 2023 bij ZDF

Op zaterdag 18 november presenteert Giovanni Zarrella live vanuit het Velodrom in Berlijn bij de ZDF al de tiende uitzending van zijn muziekshow Giovanni Zarrella Show. Ook deze keer heeft de Italiaanse zanger en entertainer verschillende schlager- en internationele gasten uitgenodigd waaronder James Blunt, Michelle Hunziker, Roland Kaiser, Andrea Berg, Peter Maffay, Ross Antony en Sarah Engels.

We verheugen ons op de Britse James Blunt die muziek ten gehoren brengt van zijn nieuwe album Who We Used To Be en daarmee zijn comeback maakt. Natuurlijk zingt Giovanni ook een duet met James, namelijk het bekende nummer You’re Beautiful. Een ander duet is met presentatrice Michelle Hunziker. Vorig jaar was Giovanni te gast in haar Italiaanse programma Michelle Impossible en nu brengt ze een tegenbezoek.

Voor het eerst staat Giovanni samen op het podium met zijn vriend Ross Antony, en dat is voor het eerst sinds ze beiden in de popgroep Bro’ Sis hebben gezeten. Ook te gast is Roland Kaiser die in februari bij de ZDF zijn vijftig jarig zangjubileum zal vieren.

Andere hoogtepunten zijn: Andrea Berg die haar nieuwe titel zingt, een voorproefje van de Advent en kersttijd. Petter Maffay zal optreden met onder andere wereldster Anastacia. Van zijn klassieke nummer So bist Du is het duet Just You gemaakt. Matthias Reim zal een medley van zijn grote hits zingen en ook zijn zoon Julian Reim zingt zijn nieuwe single en zijn dochter Marie Reim zingt met Tim Peters haar nieuwe nummer Jemand träumt von Dir. Ook is er nieuwe muziek van Johannes Oerding die met de Zwitserse muzikant Jan SEVEN Dettwyler op het podium staat.

Andere muzikale gasten zijn: Sarah Engels, Francine Jordi, Vanessa Mai, Sonia Liebing, Ben Zucker, Santiano, Neonlicht und Marina Marx.

Uitzending: Zaterdag 18 november om 20:15 bij ZDF

2 gedachten over “Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 18 novemer 2023 bij ZDF”

  1. Diese tv sender wert auch viel in Holland omarmt ab er werd niemals genennt.
    Ostereich, Sweiz und was noch meer.
    Aber kein Holland.
    lieve gruse
    aus Emmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven