web analytics

Andrea Berg brengt kerstalbum Weihnacht uit

Andrea Berg

Op vrijdag 17 november brengt Andrea Berg haar nieuwe album Weihnacht uit waar twaalf kerstnummers op staan.

In de afgelopen maanden heeft Andrea Berg intensief aan haar nieuwe album gewerkt en de fans mogen zich verheugen op nieuwe, door Andrea zelf geschreven kerstliedjes, maar ook van de echte kerstklassiekers zoals Feliz Navidad, Alle Jahre wieder, Der kleine Trommler en Stille Nacht. Zo is het modern en traditioneel tegelijk.

Andrea zegt:”Genieten van Kerstmis zoals het bedoeld is – als een feest van familie en vreugde, dankbaar zijn voor wat je hebt en het zien als een fijne feestdag – dat is wat ik wil uitdrukken met mijn nieuwe album. Deze beelden heb ik gecreëerd in mijn nieuwe liedjes. Kijk eerst alle afleveringen van Sissi, ga dan naar buiten en bouw een sneeuwpop. Sleeën, vreugde voelen en genieten van het gevoel van lichtheid en samenzijn – daar draait het allemaal om. Daarom zijn drie van de nieuwe nummers bewust ontworpen om op te dansen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven