web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 8 oktober 2023

Op zondag 8 oktober is er bij de ZDF weer een uitzending van ZDF-Fernsehgarten on tour te zien.Andrea Kiewel presenteert alweer de laatste ZDF-Fernsehgarten van dit seizoen en net als vorige week komt ze vanuit de Noord-Duitse stad Hamburg. Deze week staat er een kook-uitdaging op het programma waarin Steffen Henssler de coach is van Nina Bott, Ulla Kock am Brink, Joachim Llambi en Jimi Blue Ochsenknecht. Olivia Jones zal de gerechten proeven en een winnaar aanwijzen. Ook zal Miyabi Kawai verschillende herfstmode presenteren.

De muzikale gasten zijn: Santiano, Lina Bó, Orange Blue, Sarah Zucker, Joey Heindle, Knappe, Anaïsa, Anastacia, Versengold en Sonia Liebing.

Uitzending: Zondag 8 oktober om 11:50 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven