web analytics

Howard Carpendale brengt album Let’s Do It Again uit

Howard Carpendale is terug na een lange pauze en weet met zijn nieuwe album Let’s Do It Again de harten van zijn fans te veroveren.

Voor het album heeft hij een perfecte mix tussen nostalgie en een moderne sound weten te vinden. Het album is een hommage aan zijn succesvolle carriere maar ook een teken dat hij nu nog relevant is. Het openingsnummer Let’s Do It Again is een opzwepend nummer waarmee je lekker kan meezingen. De stem van Howard geeft het nummer een diepe intesiteit en herinnert ons er aan dat goede muziek tijdloos is en steeds opnieuw kan verbinden.

Het nummer “Thank You For the Way You Said Goodbye” in het Engels. Het gaat over een stel dat lange tijd samen was en op een gegeven moment besloot om uit elkaar te gaan. Het doet Howard denken aan zijn eigen samengestelde familie waar ex-partners goed met elkaar omgaan.

In het nummer “Warum tanzt du so allein?”, wat ook uitgekomen is als single, beschrijft Howard hoe gefascineerd hij is door al diegenen die vol vertrouwen hun vrijheid leven en hun eigen gevoelens genoeg ruimte geven. Als symbolisch beeld koos Carpendale de dans van een vrouw die zich volledig onafhankelijk voelt en alleen de muziek volgt. Gepeperd met prachtige achtergrondzang en grote, pakkende harmonieën die doen denken aan de jaren zeventig, gebruikt Howard ook strijkers voor het refrein, terwijl de beat eigenlijk de weg naar de dansvloer plaveit.

1 gedachte over “Howard Carpendale brengt album Let’s Do It Again uit”

  1. Ik kijk al jarenlang naar de diverse schlager-programma’s op de Duitse tv.
    Het programma Schlagerboom 2023 heb ik gisteren gemist.
    Hoorde het zojuist van een vriendin. Ik kan het niet meer terugkijken op de tv. maar kan ik het nog wel Bij voorbaat dank voor Uw reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven