web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 1 oktober 2023

Op zondag 1 oktober presenteert Andrea Kiewel het programma ZDF-Fernsehgaren on tour. Deze keer is Andrea in de Duitse hanzestad Hamburg.

Naast de markante personen en bezienswaardigheden in Hamburg is er natuurlijk ook ruimte voor spectaculaire acties en informatie over deze Noord-Duitse stad. Maar er is ook genoeg ruimte voor de muziek.

De (muzikale) gasten zijn: Anastacia, Fury in the Slaughterhouse, Alex Christensen & The Berlin Orchestra, Joachim Witt, Goldmeister, Kim Loy, Finn & Jonas, Klaus und Klaus, Julian Pfoertner, Stereoact feat. Sarah Lahn en anderen.

Uitzending: Zondag 1 oktober om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven