web analytics

Schlagerbooom 2023 – Alles funkelt! Alles glitzert! van 21 oktober

Op zaterdag 21 oktober is bij de ARD het programma Schlagerbooom 2023 – Alles funkelt! Alles glitzert! te zien, gepresenteerd door Florian Silbereisen vanuit de Westfalenhalle in Dortmund.

Na twee jaar presenteert Florian weer een Schlagerbooom en dat zal weer een avond worden waar de schlagermuziek zal worden gevierd en waar er natuurijk plek is om lekker mee te zingen. Zo is Andrea Berg na bijna twee jaar weer te gast in een show van Florian en zal Maite Kelly haar nieuwe single ten gehoren brengen, net zoals DJ Ötzi die een Duitse versie heeft gemaakt Umberto Tozzi zijn hit Tu.
De muzikale gasten zijn: Andrea Berg, DJ Ötzi, Roland Kaiser, Sarah Engels, Howard Carpendale, Kerstin Ott, Anastacia, Ross Antony, Maite Kelly, Mickie Krause, Beatrice Egli, Melissa Naschenweng, Thomas Anders, Michelle en vele andere sterren en verrassingen.

Uitzending: Zaterdag 21 oktober om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven