web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 6 augustus

Op zondag 6 augustus is er bij de ZDF weer een aflevering van ZDF-Fersehgarten te zien gepresenteerd door Andrea Kiewel.

In deze aflevering zien we de hoogtepunten van het afgelopen Fernsehgartenseizoen van 2022. We zien spectaculaire acties, maar ook de hoogtepunten van de dans, illusies en natuurlijk heel veel muziek.

We zien optredens van: Andrea Berg, Ben Zucker, Marianne Rosenberg, Nino de Angelo, Alle Achtung, Luca Hänni, Kissin’ Dynamite & The Baseballs, Giovanni Zarella, Alphaville, Cutting Crew, Aura Dione, Ella Endlich, Angelo Kelly & Family, Inner Circle und Culcha Candela

Uitzending: Zondag 6 augustus om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven