web analytics

Schlager des Monats van 6 augustus 2023 bij NDR

Op zondag 6 augustus is bij de NDR het programma Schlager des Monats te zien wat normaal gesproken gepresenteerd wordt door Christin Stark, maar deze aflevering was ze ziek en kon ze niet naar de studio komen en wordt de presentatie gedaan door Peter Heller.

In het programma zien we welke nieuwe nummers zijn uitgekomen en welke nummers er staan in de Top 50 Radio-Charts Deutschland Konservativ Pop van de maand juli met natuurlijk als grote vraag wie er op de eerste plek staat. In de studio ontvangt Peter nieuwkomer Mandy Metbach en schlagerzangers Vincent Gross en Christian Lais.

Uitzending: Zondag 6 augustus om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven