web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 6 augustus

Immer wieder Sonntags

Op zondag 6 augustus presenteert Stefan Mross weer een nieuwe aflevering van Immer wieder Sonntags vanuit het Europapark in Rust. Door het WK Vrouwenvoetbal is deze uitzending deze week pas om 13:25 te zien bij de ARD.


Ook deze week staat er weer een kind bij de rode microfoon om haar of zijn zangtalent ten gehoren te brengen, maakt een bekende gast een gerecht met een betekenis en neemt Jennifer Junker het in de Sommerhitkönigcompetitie op tegen Jonni Hamburg.

De muzikale gasten zijn: voXXclub, Géraldine Olivier, Olaf der Flipper en zijn dochter Pia, Calimeros, Höhner, Die Grubertaler, Rosanna Rocci, Linda Hesse, KNAPPE, Kevin Neon en Zwei wie Eins

Uitzending: Zondag 6 augustus om 13:25 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven