web analytics

Die große Schlagerstrandparty 2023 van 12 augustus bij ARD

Op zaterdag 12 augustus presenteert Florian Silbereisen het programma Die große Schlagerstrandparty 2023 met als thema ´We vieren de jaren 80´ vanuit het Amphitheater in Gelsenkirchen bij de ARD.

Florian zorgt eindelijk voor de perfecte zomer-, strand- en schlagersfeer! We vieren een onvergetelijke strandnacht onder de sterren – natuurlijk met vuurwerk en een zee van lichtjes, met veel hits om mee te zingen en met veel sterren.

Zo zingt Thomas Anders zijn grote hits van Modern Talking, Any Borg zijn jaren 80-hit Adios amor en zingt Ute Freudenberg haar hit Jugendliebe. Ook Olaf de Flipper zal een hitmedley zingen van de Flippers.

De muzikale gasten zijn onder andere: Roland Kaiser, Beatrice Egli, Howard Carpendale, Nicole, Paul Young, Andy Borg, Matthias Reim, Limahl, Ute Freudenberg, DJ Ötzi, Nik Kershaw, Michelle, Gitte Haenning, Eloy de Jong, Samantha Fox, Ross Antony, Joachim Witt, Lucas Cordalis, Joelina Drews, VoXXclub, Marianne Rosenberg en Thomas Anders.

Uitzending: Zaterdag 12 augustus om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven