web analytics

Sommer-Spaß mit Andy Borg van 29 juli 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 29 juli was bij de SWR het programma Sommer-Spaß mit Andy Borg te zien en dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

Voor deze aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg is er iets speciaals voor Andy, want hij is uit zijn wijnlokaal gegaan en staat nu in het decor van Immer wieder Sonntags in Rust om daar in de open lucht een gezellige avond te presenteren met veel oude klassiekers en schlagers in een extra lange uitzending.

Een van de gasten is Immer wieder Sonntags-presentator Stefan Mross en de andere gasten zijn: Semino Rossi, Ramon Roselly, Fantasy, Chris Andrews, Truck Stop, Sigrid & Marina, Luna Klee, Rosanna Rocci, Die Jungen Zillertaler, Jauchzaaa, die Stadtkapelle Offenburg, das KHG-Orchester uit Freiburg en Mungo Jerry, zanger van het legendarische nummer In the Summertime.

Sommer-Spaß mit Andy Borg is tot 28 augustus 2023 te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven