web analytics

Die Schlager des Monats bij NDR van 2 juli 2023

Op zondag 2 juli is bij de NDR het programma Die schlager des Monats van juni te zien.In het programma gepresenteerd door Christin Stark zien we de grootste hits van de maand, gebaseerd op de Top 50 Radio-Charts Deutschland Konservativ. Maar ook komen nieuwe nummers voorbij. Te gast is ook Ross Antony die vertelt hoe zijn goede vriendin Marianne Rosenberg zijn nieuwe nummer Ich liebe die liebe voor hem heeft geschreven.

In de rubriek Stark en Neu stelt Christin nieuwe nummers en nieuw talent voor en deze keer is dat het trio Engel 07, bestaande uit Julia, Jenny en Shania. Ook te gast is schlagerzangeres Claudia Jung die op een carrière van veertig jaar terugblikt en nu in de hitlijsten staat met haar nummer ‘Der Moment unsres Lebens’

Uitzending: Zondag 2 juli om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven