web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 2 juli

Immer wieder Sonntags

Op zondag 2 juli presenteert Stefan Mross weer een nieuwe aflevering van Immer wieder Sonntags bij de ARD.

Ook deze aflevering kookt een artiest een gerecht waar hij of zij een verhaal bij heeft, staat er een kind bij de rode microfoon en gaat bij de zomerhitkönig-competitie de tweede voorronde beginnen. Vorige week won Frank Andre en daarmee staat hij in de finale. Deze week nemen Jennifer Junker en Anna Valerian het tegen elkaar op.

De muzikale gaten zijn: Linda Fäh, Kastelruther Spatzen & Oswald Sattler, Dennis Wilms, Rudy Giovannini, Dominik Gassner & Band, Emilija Wellrock, Karsten Walter, Maria Voskania, Stefanie Hertel, Nicole en Die jungen Zillertaler.

Uitzending: Zondag 2 juli om 10:03 bij ARD

De volgende aflevering is pas weer op 16 juli!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven