web analytics

Starnacht am Wörthersee van 8 juli bij ARD

Starnacht

Op zaterdag 8 juli presenteren Barbara Schöneberger en Hans Sigl de Open-Air show Starnacht am Wörthersee dat te zien is bij de ARD.

Hits, goed humeur en een zomerse sfeer in de openlucht bij Klagenfurt en brengt opnieuw de populaire mix van hits, pop en evergreens. Normaal wordt het programma altijd bij de ORF en de MDR uitgezonden, maar dit jaar dus voor het eerste bij de ARD.

De muzikale gaten zijn: “Volks rock’n’roller” Andreas Gabalier, Amerikaanse zanger Ray Dalton, Andrea Berg, zangeres en songwriter Maite Kelly en Vanessa Mai, die opnieuw zal optreden met haar project “Wolkenfrei”. De Lesachtaler Melissa Naschenweng, de jonge zangeres Loi, Howard Carpendale, de met goud en platina bekroonde muzikant KAMRAD en “Amadeus Austrian Music Award” winnaar Die Mayerin zijn ook te zien. Andere gasten op het “Starnacht”-podium: internetsensatie Alexander Eder, Beatrice Egli – een van de populairste en succesvolste zangeressen in de Duitstalige popwereld, de in Hollywood ervaren actrice en zangeres Laura Bilgeri, de in Wenen geboren singer-songwriter Julian Le Play en Matteo Bocelli.

Uitzending: Zaterdag 8 juli om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven