web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 7 mei 2023

Zomerse sfeer live en in de open lucht: Op zondag 7 mei 2023 om 12.00 uur begint de ZDF-klassieker ZDF-Fernsehgarten aan het nieuwe seizoen. Presentatrice Andrea Kiewel presenteert gedurende 19 zondagen een vermakelijk en gevarieerd showprogramma met spectaculaire optredens en spannende spellen, met comedy en acrobatiek, met tips en serviceonderwerpen en natuurlijk veel muziek.

In de openingsaflevering kunnen kijkers uitkijken naar een adembenemende recordpoging op 30 meter hoogte en een stand-up van Bülent Ceylan, evenals een speciale actie ter gelegenheid van de 60e verjaardag van ZDF, begeleid door voetbal expert en publiekslieveling Matze Knop. De meermaals bekroonde patissier Christian Hümbs bereidt een exquise dessertcreatie. De muzikale gasten zijn onder meer Giovanni Zarrella, Die Prinzen, Wolkenfrei alias Vanessa Mai, Loona, Joey Heindle, Haiduccii, Trong en Alexander Eder.

Uitzending: Zondag 7 mei om 12:00 bij ZDF

CoverTitelFeaturesPrijs bij
Giovanni Zarrella - Per Sempre

Giovanni Zarrella - Per Sempre

Bol.com
Wolkenfrei - Hotel Tropicana

Wolkenfrei - Hotel Tropicana

Amazon.nlBol.com
Alexander Eder - Ganz Normal

Alexander Eder - Ganz Normal

Amazon.nlBol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven