web analytics

Laura Wilde en het album Nonstop ins Glück

Op vrijdag 5 mei brengt de Duitse zangeres Laura Wilde haar nieuwe album Nonstop ins Glück uit.

Het nieuwe album heeft als thema ‘nooit terug kijken, maar juist vooruit kijken’ en de eerste single die ze enkele maanden geleden uitbracht, 24/7 was een goede maatstaf voor dit album, want we kunnen voorwerk van positieve energie verwachten met titels als “Nonstop ins Glück”, “Es geht wieder los”, “Ich mach’ die Nacht zum Tag”, “Telepathie” en “Ich will ich sein”. Ze hebben allemaal één ding gemeen – ze draaien om het gebruik van onze kostbare tijd voor de mooie dingen in het leven. Er is vaak niet veel voor nodig om ons af te leiden van wat echt belangrijk is.

Met haar muziek geeft Laura Wilde haar fans altijd vertrouwen, kracht en goed humeur. De 12 nieuwe nummers op “Nonstop ins Glück” verschillen daar neit in en zijn bedoeld om precies dat te doen. Sinds het begin van haar carrière in 2010 heeft de “wilde Hessische” met de sterke stem 7 hitparade-albums uitgebracht met talloze radiohits. Haar fans hebben bijna twee jaar moeten wachten op een Laura Wilde die vol kracht en enthousiasme van start gaat.

Het album Laura Wilde – Nonstop ins Glück is te koop bij Amazon.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven