web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 7 mei 2023

Immer wieder Sonntags

Op zondag 7 mei is bij de ARD de eerste aflevering van Immer Wieder Sonntags te zien van dit seizoen. Stefan Mross presenteert dit programma traditiegetrouw van de waterwereld Rulantica van het Europapark in Rust.

Naast alle muzikale gasten keren er dit seizoen ook verschillende rubrieken terug. Zo is er de Rode Microfoon, waarbij een kind zijn of haar muzikale talent laat horen. Dit jaar is ook de Sommerhitparade weer van de partij, waar beginnende artiesten uit heel Duitsland strijden om de titel zomerhitkoning of -koningin. In de eerste aflevering worden alle dertien kandidaten voorgesteld. In de Sterrenkeuken begroet Stefan wederom prominente gasten die hun lievelingsgerecht klaarmaken.

De muzikale gasten van deze week: Hansi Hinterseer, Semino Rossi, Daniel Sommer, Andy Borg, Ronja Forcher, Patrick Lindner, Marie Reim, Nicole, Julia Lindholm, Die Fetzig’n aus dem Zillertal en Miguel Gaspar

Uitzending: Zondag 7 mei om 10:03 bij ARD

CoverTitelFeaturesPrijs bij
Hansi Hinterseer - Weil Es Dich Gibt

Hansi Hinterseer - Weil Es Dich Gibt

Amazon.nlBol.com
Semino Rossi - Heute hab ich Zeit für dich

Semino Rossi - Heute hab ich Zeit für dich

Amazon.nlBol.com
Patrick Lindner - Ich Feier die Zeit

Patrick Lindner - Ich Feier die Zeit

Amazon.nlBol.com
Marie Reim

Marie Reim

Amazon.nlBol.com
Nicole Ich Bin Zuruck

Nicole Ich Bin Zuruck

Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven