web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 1 april 2023

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 1 april was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een maand via internet terug te zien.

Schlagerzanger en presentator Andy Borg nodigt weer verschillende artiesten uit in zijn wijnlokaal en deze keer heeft hij als thema dat ze de lente welkom heten. Te gast zijn onder andere Die Paldauer, een van de oudste en succesvolle schlagerbands die er zijn en ze laten hun beste hits horen. De Zwitse Monique zal met Andy Borg een medley zingen van Franse hits en nieuwkomer Steven Fischer staat op het podium met hits van Elvis Presley en Peter Alexander.

Van Fetzig’n aus dem Zillertal en Andy Borg zijn er lentehits van G.G. Anderson te horen en Vanessa Neigert zingt hits uit de jaren zestig. Ook Semino Rossi is te gast net als de Zweese popzanger Harpo die zijn grote hit Moviestar zal zingen.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 1 mei 2023 te zien:

1 gedachte over “Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 1 april 2023”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven