web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg Das Beste van 8 april

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 8 april 2023 en op 18 mei 2024 was bij de SWR het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg Das Beste te zien. Dit programma is nog een maand via internet terug te kijken.

In deze uitzending verzamelt Andy Borg uit de verschillende afleveringen optredens van de meest geliefde artiesten, schlagerlegenden, jonge hitparadesterren en natuurlijk ook veel muziek met hart en ziel.

We zien optredens van: Ute Freudenberg, Ramon Roselly, Jonny Hill, Conny und Sonntagsfahrer, Kastelruther Spatzen, Bata Illic, Heino, Laura Wilde, Beatrice Egli, Peter Kraus, Die jungen Zillertaler, Ricky King, Peter Petrel, Thomas Anders, Florian Silbereisen, Ireen Sheer, Die Schlagerpiloten, Patrick Lindner, Stefan Mross, Andy Anderson, Rudy Gionannini, Margit Sponheimer & Joachim Weber, Michael Morgan, Monique, Die Paldauer, Teddy und die Lollipops, Sigrid und Marina, Johannes Kalpers, Edith Prock, Uwe Busse, Saso Avsenik und seine Oberkrainer, Anita und Alexandra Hofmann, Fantasy, Nockis, Silvio D’Anza, Die jungen Paldauer, Lotti Krekel en Julian David.

Op zaterdag 18 mei werd deze aflevering herhaalt en daarom is deze aflevering van Schlagerspaß mit Andy Borg – Das Beste nog tot 17 juni 2024 te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven