web analytics

Die Beatrice Egli Show van zaterdag 15 april bij ARD

Op zaterdag 15 april wordt bij de ARD het programma Die Beatrice Egli Show uitgezonden.

Beatrice Egli zegt over haar programma het volgende: Ik kijk uit naar een onvergetelijke avond met geweldige muziek, met zeer sterke en emotionele verhalen en ook een paar verrassingen die ik natuurlijk nog niet mag verklappen. Het is iets heel bijzonders en ook een eer om het tapijt uit te rollen voor de artiesten die te gast zijn in mijn show, hen te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te creëren. Waar mijn naam op staat, zit mijn hart in.”

De muzikale gasten onder andere zijn: Roland Kaiser, Mireille Mathieu, Peter Maffay, Bülent Ceylan, PUR, Nik P., Ute Freudenberg, Johnny Logan en Gregor Hägele. Maar ook Luna Klee, Lucas Fischer, Marina Marx, Camille, der Canzonetta Kinderchor, das Schattentheater Amazing Shadows en het ensemble van de Stuttgarter Musical Tanz der Vampire.

Uitzending: Zaterdag 15 april om 20:15 bij de ARD

Gemist? De uitzending is nog tot 15 mei 2023 te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven