web analytics

Giovanni Zarrella Show van zaterdag 22 april 2023

Op zaterdag 22 april is bij de ZDF weer een nieuwe aflevering te zien van de Giovanni Zarrella Show, waarin Duitse schlager- en popsterren, internationale gasten en veelbelovende nieuwkomers te gast zijn in Berlijn.

Marco Mengoni geeft een voorproefje van het Eurovisie Songfestival van dit jaar: de tweevoudig San Remo winnaar zal zijn vaderland Italië vertegenwoordigen tijdens de Songfestivalfinale in Liverpool met de titel “Due vite”, die hij samen met Giovanni Zarrella zal zingen. Die Prinzen, een van de meest succesvolle Duitse bands, zijn bezig met een grote jubileumtournee en zingen een medley van hits uit 30 jaar bandgeschiedenis. Net als de band uit Leipzig is ook Adel Tawil voor het eerst te gast in de “Giovanni Zarrella Show”. Na een pauze van bijna vier jaar heeft de zanger net zijn vierde studioalbum uitgebracht en zal hij de single “Tränenpalast” presenteren.

Ook te gast zijn Howard Carpendale, Ben Zucker, Santiano, Oli.P, Sonia Liebing, Eloy de Jong, Marie Reim, Maite Kelly, Mike Leon Grosch en Nino de Angelo met Sotiria. Na de comeback van Wolkenfrei in februari presenteert Vanessa Mai opnieuw muziek van het nieuwe album “Hotel Tropicana”. Giovanni en de artieste hebben ook een speciale actie bedacht: tijdens de live-uitzending kan het publiek stemmen voor de tweede Wolkenfrei-single.

Ook Wincent Weiss is terug met nieuwe muziek en Leony staat op het podium met zijn hit “Somewhere in between”. De BossHoss presenteren samen met Ilse DeLange hun huidige single “You”. Marc Martel brengt een hommage aan de legendarische band Queen. De Canadese zanger geldt wereldwijd als een van de meest gevraagde Freddie Mercury-vertolkers sinds het bekroonde bioscoopsucces “Bohemian Rhapsody”.

Uitzending: Zaterdag 22 april om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven