web analytics

Semino Rossi en de radiosingle Vamos, amore mio, vamos

Semino Rossi

Semino Rossi brengt het nummer “Vamos, amore mio, vamos” uit en zorgt voor een warm begin van het nog prille jaar. Semino zegt over zijn huidige radiosingle: “Zelfs na de sterkste stortbui laat de zon zich op een gegeven moment weer zien. Na deze donkere dagen breken er ook weer heldere tijden aan”!

De liefde in al haar verschillende facetten is altijd een van de belangrijkste hoofdmotieven geweest in het muzikale werk van Semin Rossi. Al meer dan twee decennia betovert de in Argentinië geboren zanger een steeds groeiend miljoenenpubliek met zijn onmiddellijk herkenbare stem, zijn onvergelijkbare charme en natuurlijk zijn gevoelige teksten die onder de huid kruipen. De 60-jarige zanger is een van de meest succesvolle en populaire mannelijke artiesten in de Duitstalige popmuziek. Elk van zijn tot nu toe uitgebrachte albums is bekroond met minstens goud, de meeste zelfs met platina, drievoudig goud, dubbel platina of zelfs vijfvoudig goud.

Voor zijn laatste album, Heute hab ich Zeit für dich, heeft hij enkele muzikale veranderingen doorgevoerd die duidelijk te horen zijn: “Je mag nooit stilstaan, je moet altijd evolueren. Het was een bewuste keuze om op het nieuwe album een modernere weg in te slaan. Maar tegelijkertijd blijf ik natuurlijk op elk moment duidelijk mezelf.”

Muzikale veranderingen die ook te horen zijn op zijn nieuwe single “Vamos, Amore mio, Vamos”. Nadat het vorig jaar om gezondheidsredenen een tijdje erg stil was rond Semino Rossi, heeft de zanger de afgelopen maanden gebruikt om zich in alle rust te bezinnen en 2023 met een geheel nieuwe levenslust te beginnen. De vrolijke en zomerse single “Vamos, Amore mio, Vamos” kan hier niet meer symbool voor staan: De donkere tijden zijn immers voorbij en Semino staat weer op het podium: “We verlangen allemaal naar een beetje hoop en vertrouwen in deze tijden. Ik wil mijn fans aanmoedigen om het geloof in het mooie en het goede in het leven niet te verliezen. Zelfs na de zwaarste regenbui zal de zon op een gegeven moment weer verschijnen. Na deze donkere dagen breken er ook weer heldere tijden aan.”

Het album “Heute hab ich Zeit für dich” is te koop bij Bol.com en Amazon.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven