web analytics

Hannah en haar single Wenn du willst

Hannah begint het jaar 2023 met veel muzikale energie! Vorig jaar herfst bracht ze haar album “KUHRIOS” uit en haar karakteristieke Alpen-charme wist het publiek te enthousiasmeren. In februari van dit jaar bracht ze haar nieuwe single “Wenn du willst” uit, die indruk maakt met haar rockachtige geluid!

Al meer dan 11 jaar heeft de zangeres een heel bijzonder muziekgenre ontwikkeld. Haar kenmerkende, rokerige stem past perfect bij haar rockgeluid dat indruk maakt. Het refrein van de nieuwe track begint met “Oh, oh, oh, oh” en vanaf dat moment is er geen houden meer aan. “Als je wilt, kan ik je geheim zijn” is de boodschap van het nummer. Hoewel Hannah de titel niet zelf heeft bedacht, is ze vooral dol op de rockachtige houding: “Het past goed bij mijn stem en ik vind het verhaal heel realistisch verteld.” Het nummer “Wenn du willst” is ontstaan tijdens een songwriter-kamp en is geschreven door Tanja Lasch, Mitch Keller en Benjamin Schwenen, speciaal voor Hannah.

De titel gaat over de aantrekkingskracht tussen twee mensen en gaat over een opwindende liefdesaffaire die geheim moet blijven. Hannah slaagt erin om met haar charmante Alpen-charme een bijzonder muzikaal accent te creëren. “Ik val altijd op, omdat ik mijn dialect combineer met rock- en ook schlager-achtige elementen.” Haar fans houden juist van de sympathieke Oostenrijkse zangeres, voor wie het belangrijk is om in haar liedjes te laten zien waar ze vandaan komt: “Uit Oostenrijk, Tirol en nu uit Stiermarken.” Met veel charme, eerlijke liedjes en authenticiteit blijft Hannah in 2023 rocken op elk podium en zorgt ze voor bijzondere concertervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven