web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 25 februari 2023

Ook dit jaar zal Giovanni Zarrella in totaal vier keer zijn muziekshow Die Giovanni Zarrella Show live presenteren op ZDF. Op zaterdag 25 februari 2023 om 20.15 uur zal de zanger en entertainer in de volledig uitverkochte Baden-Arena Offenburg nationale en internationale sterren op het podium verwelkomen.

Of het nu schlager of popmuziek is, de kijkers kunnen opnieuw uitkijken naar een zaterdagavond met grote hits, verrassingen en speciale duetten: Een absoluut hoogtepunt is het bezoek van Adam Lambert. De Amerikaanse zanger brak internationaal door in 2009 en sindsdien viert hij wereldwijd successen als soloartiest en als zanger van de band Queen.

Met Roland Kaiser, Andrea Berg, Beatrice Egli, Maite Kelly, Nino de Angelo, Ute Freudenberg en Semino Rossi komen de schlagerfans volledig aan hun trekken. Ook staat het langverwachte “Wolkenfei”-comeback op het programma, dat Vanessa Mai in november aankondigde bij Giovanni. De Zwitserse Luca Hänni en de Zweedse schlagerzangeres Julia Lindholm zijn voor het eerst te gast in de “Giovanni Zarrella Show”. Een andere primeur: Roland Kaiser en Nino de Angelo treden samen op. Bergdoktor-ster Mark Keller zal samen met zijn zoon Aaron op het podium staan.

Ook Duitse popgrootheden zijn van de partij: met name Max Giesinger en Michael Schulte met hun hit “More To This Life”. De succesvolle band PUR zorgt met een actuele titel en een medley van 40 jaar bandgeschiedenis voor feeststemming. Tim Bendzko keert terug met nieuwe muziek. Namika en de Franse zangeres Zaz presenteren zich als duet.

Als nieuwkomer zal de Lübeckse liedjesschrijver Florian Künstler de tv-première van zijn nummer “Kleiner Finger Schwur” vieren. Binnen korte tijd werd het emotioneel ontroerende nummer een streaming-succes en een virale hit op sociale media.

En natuurlijk heeft gastheer Giovanni Zarrella met zijn live band weer enkele muzikale verrassingen voorbereid.

CoverTitelFeaturesTe Koop bij
Roland Kaiser Perspektiven

Roland Kaiser Perspektiven

Amazon.nl
Maite Kelly - Hello

Maite Kelly - Hello

Amazon.nl
Andrea Berg Ich würd’s wieder tun

Andrea Berg Ich würd’s wieder tun

Amazon.nl
Beatrice Egli - Alles was du brauchst

Beatrice Egli - Alles was du brauchst

Amazon.nl
Nino de Angelo

Nino de Angelo

Amazon.nl
Semino Rossi - Heute hab ich Zeit für dich

Semino Rossi - Heute hab ich Zeit für dich

Amazon.nl
Giovanni Zarrella - Per Sempre

Giovanni Zarrella - Per Sempre

Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven