web analytics

ZDF-Kultnacht Die schönsten Schlager der 90er bij ZDF

ZDFOp de nieuwjaarsnacht van 31 december op 1 januari is bij ZDF het programma ZDF-Kultnacht Die schönsten Schlager der 90er te zien.

Zoals elk jaar is er een uitzending van Kultnacht en deze keer zien we in meer dan twee uur de grootste sterren met hun hits in de jaren 90. Daarbij zijn Andrea Berg, Wolfgang Petry, Nicole, Roland Kaiser, Michelle, Matthias Reim, Marianne Rosenberg, Udo Jürgens, Brunner & Brunner, Ireen Sheer, PUR, Claudia Jung, Dieter Thomas Kuhn, Mary Roos, Rosenstolz, Kristina Bach, Bernhard Brink en Lucilectric.

Spannend en interessant, veelbelovend en verrassend, dat zijn de jaren 90 voor de Duitse schlager. Publiekslievelingen zoals Roland Kaiser, Nicole, Udo Jürgens, Ireen Sheer en Roger Whittaker bleven succesvol terwijl andere artiesten aan het begin van hun succesvolle carrière stonden zoals Andrea Berg, Michelle, Claudia Jung en Kristina Bach. Wie ook een goede start van zijn carrière had is Matthias Reim met de hit Verdammt, ich lieb’ dich, niet alleen werd het de hit van 1999 maar ook een van de meest verkochte singles in de geschiedenis van de Duitse schlager. Het populairste schlagerduo zijn de broers Brunner & Brunner en de populairste schlagerband is zonder twijfel die Flippers. En ook voor Wolfgang Petry was het zijn meest succesvolle tijd.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 02:50 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven