web analytics

Wilkommen 2023 van 31 december 2022 bij ZDF

Op zaterdag 31 december is bij ZDF het programma Wilkommen 2023 te zien.

Traditiegetrouw zendt de ZDF uit bij de Brandenburger Tor in de Duitse hoofdstad Berlijn, maar dit jaar gebeurt dat van de oostkant, namelijk het Pariser Platz. Het programma wordt gepresenteerd door Andrea Kiewel en Johannes B. Kerner en ze ontvangen deze gasten: Scorpions, Sasha, DJ BoBo, Malik Harris, Münchener Freiheit, Jupiter Jones, Aura Dione, Calum Scott, Kamrad, YouNotUs, Alex Christensen, Laurell, Moncrieff en vele anderen met als thema “Celebrate at the Gate”.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 20:15 bij ZDF

ZDF-Mitternachtsparty

In de oudejaarsnacht presenteren Beatrice Egli en Bülent Ceylan het programma ZDF-Mitternachtsparty vanuit de Brandenburger Tor in Berlijn.

Beatrice en Bülent nodigen de kijker uit voor een persoonlijk nieuwjaarsfeestje, met verhalen en verrassende momenten presenteren de zangers en de komiek momenten uit ZDF-programma’s met hun favorieten nummers van onder andere ABBA, Fanta 4, Roland Kaiser, Helene Fischer, a-ha, Tina Turner, AC/DC en natuurlijk zullen zelf ook de microfoon oppakken.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 00:50 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven