web analytics

Die Kulthits Countdown Show – Von Conny Froboess bis Campino bij WDR

In de nieuwjaarsnacht zendt de WDR het programma Die Kulthits Countdown Show – Von Conny Froboess bis Campino uit.

Van het begin van de volksmuziek tot aan de huidige popsong, de Duitstalige muziek heeft veel melodiën voortgebracht. Die Kulthits Countdown Show – Von Conny Froboess bis Campino viert deze nummers van alle genres. Commentaar is er van Höhner-frontman Henning Krautmacher, presentatrice Aleksandra Bechtel, muzikant Oliver Petszokat, presentatrice en zangeres Isabel Varell en vader en dochter Jürgen en Joelina Drews.

Dertig nummers komen voorbij en het is een weerzien met grote uit de schlagerwereld en entertainmentwereld, van vroeger zoals Conny Froboess, Drafi Deutscher en Freddy Quinn, maar ook met Mark Forster, Helene Fischer en die Toten Hosen. Het is een countdown, een reis door de tijd met Duitstalige nummers sinds de jaren zestig tot nu.

Uitzending: Zaterdag 31 december 2022 en 2023 om 00:05 bij WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven